Nye bøker

Tro for en tid som denne : om et kristent verdensbilde

Tro for en tid som denne : om et kristent verdensbilde

ISBN
9788283650525
Innbinding
E-bok
Type
Kristendom ebøker
Forlag
Ventura

«Dr. Kjell J. Tveter har tidligere skrevet flere solide bøker om evolusjonslæren og kristen skapelsestro. Nå har han gått et skritt videre og skrevet en mer apologetisk orientert bok. Han går inn på livssyn, ideologier, filosofiske retninger og tenkemåter som preger vår tid og vårt folk. Han avslører disse retningene og deres negative innflytelse, og påviser det gode bibelske alternativet. Tveter har gjort et imponerende arbeid, som både er et vekkerrop og en brannfakkel. Jeg håper særlig forkynnere, kristenledere og kristne ungdommer studerer denne boken.»
- Johannes Kleppa, forkynner og tidligere redaktør i Dagen.

«Kjell Tveters nye bok er fascinerende lesning om de ulike livssyn i vår tid, blant annet materialisme, ateisme, naturalisme og den kristne livsanskuelsen. Han gjennomgår konsekvensene av vår tids elites avvisning av den åndelige dimensjon, samt ser på svakhetene ved Darwins evolusjonslære og hvordan moderne vitenskap hele tiden forandrer seg alt etter hvilke teorier som er populære. Tveter danner et komplekst bilde av tilværelsen som også bidrar til refleksjon rundt spørsmålet om hvordan vi bør leve for å få et best mulig liv. Dette er en svært viktig bok!»
- Hanne Nabintu Herland, religionshistoriker, forfatter og grunnlegger av The Herland Report.

«Denne imponerande boka er lettlest og veldig bra for både ungdom og vaksne. Tveter gir ein skarpskodd analyse av mange viktige sider ved utviklinga av vår sivilisasjon. Boka er god apologetikk som kan føre menneske til tru på den levande Gud. Den viser at vi står i ein åndskamp for å gjenvinne og ta vare på vår kristne kulturarv. Ei viktig studiebok til lærdom og opplysning som bør lesast av alle!» - Asbjørn Simonnes PhD, dosent ved HVO og dagleg leiar av Oase. «Wow! Gud finnes! Ferdig snakka!» - Lill May Vestly, foredragsholder og samfunnsdebattant.