Nye bøker

Robotens første skoledag

Robotens første skoledag

ISBN
9788283600704
Innbinding
Innbundet
Type
8 + Faktabøker
Forlag
Info vest forlag

Hvordan fungerer kunstig intelligens Vil du lære mer? Kanskje verdens beste barnebok-serie om programmering. Hva er AI?

Julias robot ble flink til å lære seg ting. Takket være Kunstig Intelligens kan maskiner løse problemer som det før i tida bare var mennesker som kunne klare. I framtida vil AI kunne kjøre biler, finne ut av sykdommer og skrive fortellinger! Aktiviteter er inkludert for alle fremtidige kodere
Denne boka lærer barn å forstå den verdenen vi deler med datamaskiner. Med Hei Ruby bøkene har Linda Liukas skapt en flott introduksjon til tenkingen og begrepene i den digitale verden. Det blir stadig viktigere å lære seg programmeringens ABC. Boken og tilhørende aktiviteter er utformet for å gi en kollektiv fantasi til barn og deres interesser i datavitenskap. Etter den innledende historien er det mange oppgaver som gir grunnleggende forståelse av de mest sentrale aspektene av programmering og koding. Resultatet er en lekpreget og lærerik bok - en bok som du kan glede av mange ganger.

Boken handler om å tenke kreativt og selvstendig, samtidig som man får en introduksjon til datalogisk tenking. Ruby er en superkul jente som lærer seg å løse utfordringer gjennom samarbeid og oppfinnsomhet. Boken kan brukes i mange alderstrinn og emnene omhandler bl. a matematikk og entreprenørskap og stimulerer til oppfinnsomhet.