I litterær kalender får du en oversikt over alle typer arrangement med essens av litteratur. Bokmesser, forfatteropplesninger, diktopplesninger, utdeling av litteraturpriser, forfattersigneringer, kurs, seminar, foredrag, boklanseringer med mer.

Legg til arrangement

Litterær kalender

BOKBRANSJESTUDIE - Har du lyst å studere på deltid til høsten?

Fagskolen for bokbransjen er et deltidsstudium med brevundervisning i litteratur og 3 samlinger på totalt 11 uker. Studiet kan kombineres med jobb eller andre studier. En spennende utdannelse som gir kunnskap, inspirasjon og nettverksbygging i hele bokbransjen. Det undervises i fagene markedsføring, økonomi, ledelse, jus, salg og bransjekunnskap. I tillegg til litteratur og litteraturformidling.

SØK NÅ!
Du finner mer informasjon om studiet og søknadsskjema på vår hjemmeside. Kontakt oss gjerne på telefon 93467970 eller 93442425

Hjemmeside

Sted Fagskolen for bokbransjen, Øvre Vollgate 5, Oslo

-

Forlagenes store boksalg

22. - 24. august 2017 er det igjen klart for Forlagenes store boksalg i Filmens Hus.

Forlagene PAX, OKTOBER, PRESS, SAMLAGET, SPARTACUS, DREYER, FLAMME, TIDEN, KONTUR, HUMANIST, MANIFEST, OMNIPAX, PELIKANEN, ARNEBERG, PEGASUS, SOLUMBOKVENNEN OG HEINESEN inviterer til kjempesalg i 2. etasje i Filmens hus, i Dronningens gate 16.

Hjemmeside

Sted Dronningens gate 16, 0152 Oslo