Nye bøker

Et lettere liv med TD metoden

Et lettere liv med TD metoden

ISBN
9788269070002
Innbinding
Heftet
Type
Kosthold / diett
Forlag
Healthinspirer publ.

Dette er første bok ut i serien «Helseinspirators selvhjelpsbøker». Den baserer seg på de erfaringene Trine har gjort sammen med sine kunder i sin mangeårige klinikkpraksis. Som Ernæringsterapeut, NLP Coach, Biopat, helseblogger, forfatter, utdanner, kurs- og foredragsholder inspirerer denne samfunnsengasjerte damen mennesker til å leve gode liv med trivsel og helse. Med faglig bredde og stor sans for praktiske og lett gjennomførbare metoder gjør hun det gode liv tilgjengelig for alle.

«Et lettere liv med TD Metoden» handler om hvordan du kan gi deg selv en lettere hverdag og et lettere liv. Boken er klinisk renset for utrivelige kostholdsforslag, et moralistisk forhold til mat og unødvendige begrensninger. Her vil du heller ikke finne lange matvarelister som må pugges eller et vanskelig fagspråk. Boken er i stedet fylt med enkle forklaringsmodeller, handlekraftige tiltaksplaner og et motiverende tankesett. I TD Metoden er det ingen konflikt mellom karbohydratene og fettet, slik det har vært i helsedebatten de senere år. Med TD metoden kan du tvert imot nyte både karbohydratrike- og fete matvarer mens vekten går ned og helsen bedrer seg. Ja, selv ferdigretter og halvfabrikata kan være en del av ditt vektreduserende- og helsefremmende kosthold.

- En bred vei er lettere å følge enn en smal -
Trine tror at denne boken vil gjøre deg håpefull og glad, og bidra til å vaksinere deg mot samfunnets unødvendige og urealistiske krav til hva som skal til for å oppnå bedre trivsel og helse. Er du lei av fagre løfter om en quick fix? TD Metoden tilbyr deg det motsatte
- en måte å leve på for alltid.