I litterær kalender får du en oversikt over alle typer arrangement med essens av litteratur. Bokmesser, forfatteropplesninger, diktopplesninger, utdeling av litteraturpriser, forfattersigneringer, kurs, seminar, foredrag, boklanseringer med mer.

Legg til arrangement

Litterær kalender

Kulturkveld med musikk, ord og bilder

Velkommen til kulturkveld med musikk, ord og bilde på BådeOg i Sandnes. Astrid Nitter Engen og Kit Fong Ling lanserer boka Inntil. Ord og bilder møter hverandre i en lengsel og en søken etter tilhørighet. Gjennom intuitiv maling og skriving møter illustratør og forfatter hverandre i et landskap hvor følelser forteller om livet. På tross av språkforskjeller og ulik kultur har duoen et felles språk som speiler menneskesjelen og åpner opp for en billedverden vi alle bærer i vårt indre.
Musikalske innslag. Salg av signerte bøker. Fri entré.
BådeOg-kafeen holder åpent fram til kl 18 for de som vil ha et måltid mat før arrangementet starter.

Sted: BådeOg, Sandnes
Tid: Fredag 24. januar kl 18.00

Hjemmeside

Sted Oalsgata 2, 4319 Sandnes

Bokbasens metadatakonferanse 2020

Bokbasen inviterer til metadatakonferanse for bibliotek torsdag 6. februar på Gardermoen.

I fjor samlet vi 150 metadataentusiaster som var entydige i sin tilbakemelding til oss: Dette må bli en årlig konferanse. Vi jobber med å sette sammen programmet for 2020-utgaven, men kan allerede nå garantere en interessant dag med aktuelle temaer og foredragsholdere.

Foreløpig kan vi love at Nasjonalbiblioteket kommer for å snakke om planene for metadataleveransen i forbindelse med ny bibliotekstrategi og pliktavlevering av trykkunderlag. Andre tema som vil bli berørt inkluderer: nasjonal tesaurus for sjanger/form, katalogposter og administrasjonsløsning for digitale læremidler for skolen, innkjøpsposter basert på NB-leveransen, berikede metadata for formidling på nett, med mere.

Sett av dagen og meld deg på allerede nå.

Tidspunkt: torsdag 6. februar 2020 kl 09.30-16.00
Sted: Park Inn, Oslo Gardermoen
Hotellet ligger kun fem minutters gange fra Oslo lufthavn langs overbygget gangvei.

Pris:
Deltakelse koster kr 499,- pr. person ved bestilling innen 15. desember deretter kr 799,-.
Inkludert i prisen er lunsjbuffet og pauseservering.

Hjemmeside

Sted Park Inn, Oslo Gardermoen